Merawat Masalah Kolesterol Dengan Supplemen Dari Shaklee

Set Kolesterol Shaklee Membantu Mengawal Dan Menurunkan Paras Kolesterol Dalam Darah

1477365_826916970687045_6866119084592756178_nAda banyak perkara yang menjadi penyebab atau pemicu timbulnya kolesterol tinggi dalam darah. Penyebab meningkatnya kadar kolesterol paling banyak disebabkan oleh pengambilanย  makanan yang banyak mengandungi lemak jenuh , pola hidup yang tidak sehat dan seimbang, gaya hidup yang salah dan kebiasaan buruk yang menjadi rutin seharian.

 

 

Continue reading

Advertisements

Kebaikan set Vita C Dan Vita E

Bulan December: Kecantikan Dan Kesihatan Bermula Dari Dalaman

Promo Dec 14Bulan ni namanya bulan kecantikan. Sebab apa? sebab bulan ni Shaklee mengadakan promo set cantik dan sihat iaitu Vita C dan Vita E. Jom kita renew balik mana-mana record yang tak cantik tu, kemaskinikan beauty health budget, menguatkan sistem immuniti badan, mudahan aktiviti kita seharian lebih berkualiti.

 

 

Continue reading

Lemah Daya Ingatan & Minda Tak Fokus

Rahsia omega guard dan lecithin.

awoman-with-headacheSalam semua, topik harini tentang bagaimana Lecithin dan Omega membantu untuk minda dan daya ingatan supaya kuat dan mudah ingat. Memang tidak dapat dinafikan manusia sering lupa dan agak lambat untuk menerima respon. Lagi-lagi kalau umur dah meningkat. Itu bermakna otak kita kekurangan Omega 3 dan akan membuat sel saraf di otak kekurangan energi untuk proses perkembangan otak sehingga dapat mengganggu kerja dan fungsi otak seperti hilangnya daya ingatan dan penurunan fungsi otak lainnya secara drastis.

 

Continue reading

rahsia muka bersih dengan Set Shaklee

Rahsia muka tidak berjerawat, bersih Dan Cerdik IQ

a testi marsya muka bersih sgtSalam, hari ni nak cerita pasal perubahan muka my daughter sorang ni. Sekarang pun dia masih lagi belajar dan sambil2 tu consume lah supplement ย yg mama dia bagi. ๐Ÿ™‚ because shaklee is the best kan.. yang dah cuba tu haaa tau lah kesan dan rahsia dia. Mungkin ia tidak memberi kesan yang terlalu cepat atau mendadak sbb shaklee NO-CHEMICAL so anda semua kena konsisten mengamalkannya Insyaallah shaklee will give you the best result. :). Kalau nak tau rahsia muka tidak berjerawatย  Jom!

 

 

 

 

Continue reading

Tips Memilih & Membeli Kasut Untuk Wanita…

Tips Memilih & Membeli Kasut Untuk Wanita…

ย Fall-Wedge-Boots-and-BootieMemilih kasut pun memerlukan skill yang tinggi. Betul tak? Kita kena memilih kasut dari segi keselesaan dan juga kualiti kasut tu. Sebab kalau kita main beli je sebab cantik dan sebagainya tapi tak tahan lama pun tak guna juga kan. So, Jom tengok apa tipsnya. Check it out!

Continue reading

Atasi Asma Dengan Alfalfa Shaklee…

Selain daripada kita makan ubat yang doktor beri atau dibeli dimana2 farmasi. Cuba anda mengamalkan vitamin yang berasaskan semulajadi. Alhamdulillah jika kita tengok sudah banyak pengguna2 yang sudah mendapat kesan yang positif. Alfalfa Shaklee bukan sahaja untuk awet muda, kecut jerawat, sakit sendi, membantu dlm penyusuan malah……

Continue reading

Sering Mengalami Masalah Senggugut…Punca Dan Cara Mengatasinya

Ramai remaja mahupun golongan dewasa akan mengalami masalah senggugut (rasa sakit atau rasa tidak selesa berikutan kedatangan haid). Memang rasanya sakit. Sesetengah orang merasai sakit yang yang sangat teruk sehingga bergolek-golek.

Continue reading