Yummy Mealshakes! “Mama, nak shedap lagi”

ashif suka mealskeslam semua, lama dah rasanya kan tak update artikel kan. Haa ungkapan diatas itu lah yang keluar daripada mulut kaashif ank saya. Yelah mana taknya bau dan aroma nya hurrmm bau vanilla! sedaappp sangattt! Kalau dah baunya sedap mesti hasil nya pun Umphh POWER.Nak tau hasilnya? jom baca story di bawah ye.

 

 

Continue reading

Advertisements

Set Untuk Anak Sihat ,Cerdas,Cergas Dan Fokus Dari Shaklee

poster set kanak-kanak

Pejam celik2, sudah ada lebih kurang sebulan untuk anda sebagai ibubapa , mempersiapkan minda anak anda supaya lebih fokus kearah pembelajaran. Kekurangan vitamin atau mineral mungkin menyebabkan kanak-kanak berasa malas dan letih untuk belajar.

Continue reading

mealshake

‘Mealshake’..Supplemen Untuk Anak Anda

poster mealshakeSalam Pengunjung setia Laman Nutrisiaddeen, Anda tahu bagaimana hendak menangani masalah2 seperti di gambar sebelah ini? Inshallah, Mealshake Shaklee mampu membantu anak2 anda yang tidak ada selera makan. Dalam artikel lepas, saya ada kongsi sedikit nutrisi2 yang diperlukan oleh anak anda. LIHAT SINI.

Continue reading

Nutrisi Untuk Anak Sihat

Nutrisi Penting Untuk Kesihatan Anak

Kanak-kanak yang sedang membesar memerlukan nutrien penting bagi membantu tumbesaran yang sihat dan cergas. Jangan abaikan dan memandang remeh temeh terhadap nutrien berikut agar anak anda tidak tergolong dalam kelompok kanak-kanak yang tidak sihat.

Continue reading