rahsia muka bersih dengan Set Shaklee

Rahsia muka tidak berjerawat, bersih Dan Cerdik IQ

a testi marsya muka bersih sgtSalam, hari ni nak cerita pasal perubahan muka my daughter sorang ni. Sekarang pun dia masih lagi belajar dan sambil2 tu consume lah supplement ย yg mama dia bagi. ๐Ÿ™‚ because shaklee is the best kan.. yang dah cuba tu haaa tau lah kesan dan rahsia dia. Mungkin ia tidak memberi kesan yang terlalu cepat atau mendadak sbb shaklee NO-CHEMICAL so anda semua kena konsisten mengamalkannya Insyaallah shaklee will give you the best result. :). Kalau nak tau rahsia muka tidak berjerawatย  Jom!

 

 

 

 

Continue reading

Jerawat Kecut

Jerawat Kecut Dengan Gla Complex

Muka yang berjerawat membuatkan kita tidak selesa bergaul dengan orang disekeliling. Lagi-lagi jerawat yang sudah bergunung-gunung. Memang pantang kalau nampak jerawat bergunung mesti nak picit kan?. Sebenarnya jerawat atau ACNE (in ENGLISH) sebenarnya penyakit kulit yang biasa tumbuh di kalangan muda dan ia bermula ketika baligh. Jom kita lihat punca dan cara mengatasinya dengan supplemen Shaklee.

Continue reading