Kebaikan set Vita C Dan Vita E

Bulan December: Kecantikan Dan Kesihatan Bermula Dari Dalaman

Promo Dec 14Bulan ni namanya bulan kecantikan. Sebab apa? sebab bulan ni Shaklee mengadakan promo set cantik dan sihat iaitu Vita C dan Vita E. Jom kita renew balik mana-mana record yang tak cantik tu, kemaskinikan beauty health budget, menguatkan sistem immuniti badan, mudahan aktiviti kita seharian lebih berkualiti.

 

 

Continue reading

Kebaikan Enfuselle Shaklee

Kenapa Enfuselle Shaklee Pilihan Setiap Wanita

 

flower womanWajah adalah anggota tubuh yang sangat berharga. Kita harus tahu cara merawat wajah berminyak kerana wajah merupakan perwakilan dari diri kita dan orang akan melihat baik atau tidak nya seseorang biasanya dilihat dari wajah. Untuk menjadi orang yang dipercaya orang atau supaya kita memiliki rasa percaya diri yang tinggi, tentu faktor wajah ini harus menjadi aset utama.

 

 

Continue reading

Rahsia Rambut Cantik Dan Sihat

RAMBUT SIHAT IDAMAN SETIAP WANITA DAN LELAKI

brushing-hairMasalah rambut gugur adalah perkara biasa bagi kebanyakan orang tak kira lelaki atau wanita. Ini berlaku mungkin kerana shampoo yang anda guna terlalu banyak kimia dan proses pengerinting dan pelurus rambut yang mengunakan suhu terlalu tinggi.


 

 

Continue reading

rahsia muka bersih dengan Set Shaklee

Rahsia muka tidak berjerawat, bersih Dan Cerdik IQ

a testi marsya muka bersih sgtSalam, hari ni nak cerita pasal perubahan muka my daughter sorang ni. Sekarang pun dia masih lagi belajar dan sambil2 tu consume lah supplement  yg mama dia bagi. 🙂 because shaklee is the best kan.. yang dah cuba tu haaa tau lah kesan dan rahsia dia. Mungkin ia tidak memberi kesan yang terlalu cepat atau mendadak sbb shaklee NO-CHEMICAL so anda semua kena konsisten mengamalkannya Insyaallah shaklee will give you the best result. :). Kalau nak tau rahsia muka tidak berjerawat  Jom!

 

 

 

 

Continue reading

Tips Memilih & Membeli Kasut Untuk Wanita…

Tips Memilih & Membeli Kasut Untuk Wanita…

 Fall-Wedge-Boots-and-BootieMemilih kasut pun memerlukan skill yang tinggi. Betul tak? Kita kena memilih kasut dari segi keselesaan dan juga kualiti kasut tu. Sebab kalau kita main beli je sebab cantik dan sebagainya tapi tak tahan lama pun tak guna juga kan. So, Jom tengok apa tipsnya. Check it out!

Continue reading

Jerawat Kecut

Jerawat Kecut Dengan Gla Complex

Muka yang berjerawat membuatkan kita tidak selesa bergaul dengan orang disekeliling. Lagi-lagi jerawat yang sudah bergunung-gunung. Memang pantang kalau nampak jerawat bergunung mesti nak picit kan?. Sebenarnya jerawat atau ACNE (in ENGLISH) sebenarnya penyakit kulit yang biasa tumbuh di kalangan muda dan ia bermula ketika baligh. Jom kita lihat punca dan cara mengatasinya dengan supplemen Shaklee.

Continue reading

mealshake

‘Mealshake’..Supplemen Untuk Anak Anda

poster mealshakeSalam Pengunjung setia Laman Nutrisiaddeen, Anda tahu bagaimana hendak menangani masalah2 seperti di gambar sebelah ini? Inshallah, Mealshake Shaklee mampu membantu anak2 anda yang tidak ada selera makan. Dalam artikel lepas, saya ada kongsi sedikit nutrisi2 yang diperlukan oleh anak anda. LIHAT SINI.

Continue reading

Set skin care shaklee

Vitamin Untuk Kulit Cantik, Sihat Dan Awet Muda 

Set Skin Care khas buat individu yang inginkan kecantikan semulajadi baik dari dalaman atau luaran. Mesti ramaikan yang mahukan kulit cantik ala-ala bidadari secara semulajadi?. Kebanyakan produk2 kosmetik di pasaran sekarang mengandungi bahan2 kimia yang mungkin boleh memberi kesan kepada kulit kita yang sensitif seperti jerawat, kulit kering dan macam2 lagi. Apa kulit kita mahukan sebenarnya?

Continue reading