Kebaikan Enfuselle Shaklee

Kenapa Enfuselle Shaklee Pilihan Setiap Wanita

 

flower womanWajah adalah anggota tubuh yang sangat berharga. Kita harus tahu cara merawat wajah berminyak kerana wajah merupakan perwakilan dari diri kita dan orang akan melihat baik atau tidak nya seseorang biasanya dilihat dari wajah. Untuk menjadi orang yang dipercaya orang atau supaya kita memiliki rasa percaya diri yang tinggi, tentu faktor wajah ini harus menjadi aset utama.

 

 

Continue reading

Advertisements

Tips Mencuci Muka

ย Pembersihan Wajah Yang Betul Itu Penting

bigstock-Teenager-Problem-Skin-Care-W-10973117-500x333Perkara yang paling penting dalam penjagaan kulit kita adalah rutin pembersihan wajah. Jika dilakukan dengan betul, ia boleh menonjolkan seri wajah yang sihat. Jom tahu 10 perkara yang mungkin anda tidak pernah tahu tentang apa yang terbaik untuk kulit anda , cara cucian dan urutan sebenar.

 

 

 

Continue reading

Liang Pori Membesar

Tips Mengecilkan liang pori

StrawberrySo ladies and gentleman, liang pori yang besar membuatkan muka nampak tidak bersih dan comot. Nak jumpa orang pun malu , kalau nak pakai concealer pun mcm malas kan? So, saya nak kongsikan sedikit info2 yang berguna kepada anda. Check it outt! ๐Ÿ™‚

 

 

Continue reading

Tips Memilih & Membeli Kasut Untuk Wanita…

Tips Memilih & Membeli Kasut Untuk Wanita…

ย Fall-Wedge-Boots-and-BootieMemilih kasut pun memerlukan skill yang tinggi. Betul tak? Kita kena memilih kasut dari segi keselesaan dan juga kualiti kasut tu. Sebab kalau kita main beli je sebab cantik dan sebagainya tapi tak tahan lama pun tak guna juga kan. So, Jom tengok apa tipsnya. Check it out!

Continue reading