rahsia muka bersih dengan Set Shaklee

Rahsia muka tidak berjerawat, bersih Dan Cerdik IQ

a testi marsya muka bersih sgtSalam, hari ni nak cerita pasal perubahan muka my daughter sorang ni. Sekarang pun dia masih lagi belajar dan sambil2 tu consume lah supplement  yg mama dia bagi. 🙂 because shaklee is the best kan.. yang dah cuba tu haaa tau lah kesan dan rahsia dia. Mungkin ia tidak memberi kesan yang terlalu cepat atau mendadak sbb shaklee NO-CHEMICAL so anda semua kena konsisten mengamalkannya Insyaallah shaklee will give you the best result. :). Kalau nak tau rahsia muka tidak berjerawat  Jom!

 

 

 

 

❤ Penjagaan Awal iaitu Mulakan Sihat dari Dalam ❤

Saya perasan semenjak dia consume Shaklee ni kulit dia dah bertambah baik dan tidak berjerawat. Kalau dulu, masa zaman sekolah. mukanya memang bermasalah. Kalau tersilap makan, keluarlah jerawat2. Lepas dia makan Vita-C Shaklee, Mukanya sudah tidak berjerawat lagi. Kalau kita consume supplement yang bersih dan semulajadi, hasilnya juga mesti POWER!.

Dan sejak dari sekolah rendah lagi Marsya, anak sulong saya ni agak sensitif sistem respiratorinya. Kalau weather terlalu sejuk or kering serta berabuk , mulalah dia akan bersin non stop. Kalau dekat rumah, sampai boleh dengar satu rumah bersin dia ni. kihkihkih 😀 Ibu mana yang sanggup tengok anak2nya lagi2 yang menanggungnya. terpaksa lah bawa handkerchief ke hulu ke hilir kann. Kalau dolu2 kan tak kenal lagi shaklee haa dok laa pulun ubat klinik tu.  Bertahan la kejap haa lepas tu makan seafood or berabuk datang balik bersinnya. Dia ni dgn seafood mmg lah tak boleh dipisahkan.

Infected woman covered with blanket blowing her nose in tissue pLama2 keadaan Marsya macam tu juga. Saya tak sanggup lagi dah nak bagi ubat klinik mengenangkan kesan jangka masa panjang. Saya pun mencari solusi sehingga terjumpa lah shaklee ni. Sejak setahun yang lalu ,saya berusaha ke arah sumber sunnah & semulajadi. Alhamdulillah ~ keadaannya bertambah baik

 

Kini stok makanan tambahan ke asrama paling2 dia kena maintain adalah SET BASIC plus SET ADVANCE antaranya adalah :

  • Meal Shakes (multivitamin) ,
  • Omega,
  • Vitamin C & B Complex

Hmmm..banyaknya~ tak juga kerana setiap Vitamin semulajadi ni ada khasiat2 yang berfaedah untuk keperluan hariannya. Alhamdullillah, kesan yang ketara yg saya nampak

  • muka bersih, sihat dan tidak berjerawat
  • daya fokus lebih baik stress mudah diuruskan
  • bertenaga & cergas
  • kulit bertambah sihat
  • immunity tubuh badan bertambah baik
  • tidak mudah Demam. & selesema
  • berat badan juga berjaya di uruskan

exercise-quote

Kawan2 dia pun perasan kerana setiap kali nak exam je marsya ni relax je. Point saya di sini ialah cara dia belajar tak stress dan cara dia confront dengan exam tu sooo relaxx and tak nervous. Haaa ni lah penangan B-COMPLEX. Even my daughter lagi sorang hmm  masa dia jawab PMR 1 year ago. Balik2 dia tanya  “Ma, kenapa tadi jwb exam rasa tak nervous and rasa relaxx je”. Mula lah saya explain dekat dia kesan B-complex ni sebab before exam start tu pagi2 nak pi sekolah tu saya dah suruh dia telan sebiji bcomp. Yelah kan kalau time exam kan mesti nervous lah panik lah haaa semua lah adaa. tapi kalau dah mkn bcomp ni semua tu dah boleh campak dkt tepi. hehe.. tak percaya? cubalah.

BCOMP

Jadi, mana anak2 yang dah belajar ke asrama , dah masuk U. Inilah the best set utk mereka. Lega rasa dan syukur melihat bila anak2 ni dah pandai jaga diri bila berjauhan dari keluarga.  Kita dah usaha mana termampu, selebihnya kita serah pada Allah swt moga diberi perlindungan selalu.

Ibu2 di luar sana mesti mahukan hanya yang terbaik & semulajadi untuk anak2 kesayangan kan.

Pm saya di 012-5080250.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s