Merawat Masalah Kolesterol Dengan Supplemen Dari Shaklee

Set Kolesterol Shaklee Membantu Mengawal Dan Menurunkan Paras Kolesterol Dalam Darah

1477365_826916970687045_6866119084592756178_nAda banyak perkara yang menjadi penyebab atau pemicu timbulnya kolesterol tinggi dalam darah. Penyebab meningkatnya kadar kolesterol paling banyak disebabkan oleh pengambilan  makanan yang banyak mengandungi lemak jenuh , pola hidup yang tidak sehat dan seimbang, gaya hidup yang salah dan kebiasaan buruk yang menjadi rutin seharian.

 

 

Continue reading

Advertisements

Kebaikan set Vita C Dan Vita E

Bulan December: Kecantikan Dan Kesihatan Bermula Dari Dalaman

Promo Dec 14Bulan ni namanya bulan kecantikan. Sebab apa? sebab bulan ni Shaklee mengadakan promo set cantik dan sihat iaitu Vita C dan Vita E. Jom kita renew balik mana-mana record yang tak cantik tu, kemaskinikan beauty health budget, menguatkan sistem immuniti badan, mudahan aktiviti kita seharian lebih berkualiti.

 

 

Continue reading

Kebaikan Enfuselle Shaklee

Kenapa Enfuselle Shaklee Pilihan Setiap Wanita

 

flower womanWajah adalah anggota tubuh yang sangat berharga. Kita harus tahu cara merawat wajah berminyak kerana wajah merupakan perwakilan dari diri kita dan orang akan melihat baik atau tidak nya seseorang biasanya dilihat dari wajah. Untuk menjadi orang yang dipercaya orang atau supaya kita memiliki rasa percaya diri yang tinggi, tentu faktor wajah ini harus menjadi aset utama.

 

 

Continue reading

Rahsia Rambut Cantik Dan Sihat

RAMBUT SIHAT IDAMAN SETIAP WANITA DAN LELAKI

brushing-hairMasalah rambut gugur adalah perkara biasa bagi kebanyakan orang tak kira lelaki atau wanita. Ini berlaku mungkin kerana shampoo yang anda guna terlalu banyak kimia dan proses pengerinting dan pelurus rambut yang mengunakan suhu terlalu tinggi.


 

 

Continue reading

Lemah Daya Ingatan & Minda Tak Fokus

Rahsia omega guard dan lecithin.

awoman-with-headacheSalam semua, topik harini tentang bagaimana Lecithin dan Omega membantu untuk minda dan daya ingatan supaya kuat dan mudah ingat. Memang tidak dapat dinafikan manusia sering lupa dan agak lambat untuk menerima respon. Lagi-lagi kalau umur dah meningkat. Itu bermakna otak kita kekurangan Omega 3 dan akan membuat sel saraf di otak kekurangan energi untuk proses perkembangan otak sehingga dapat mengganggu kerja dan fungsi otak seperti hilangnya daya ingatan dan penurunan fungsi otak lainnya secara drastis.

 

Continue reading

rahsia muka bersih dengan Set Shaklee

Rahsia muka tidak berjerawat, bersih Dan Cerdik IQ

a testi marsya muka bersih sgtSalam, hari ni nak cerita pasal perubahan muka my daughter sorang ni. Sekarang pun dia masih lagi belajar dan sambil2 tu consume lah supplement  yg mama dia bagi. 🙂 because shaklee is the best kan.. yang dah cuba tu haaa tau lah kesan dan rahsia dia. Mungkin ia tidak memberi kesan yang terlalu cepat atau mendadak sbb shaklee NO-CHEMICAL so anda semua kena konsisten mengamalkannya Insyaallah shaklee will give you the best result. :). Kalau nak tau rahsia muka tidak berjerawat  Jom!

 

 

 

 

Continue reading

Trimester Akhir kelahiran

Perkara Yang Wajib Di Trimester Akhir

trimester 3Haa… sebaik sahaja ibu hamil memasuki trimester akhir bermaksud semakin dekatlah saat-saat hendak melahirkan Si Comel. Waaa.. tak sabarnyaa :).  Ketika ini selain penjagaan kesihatan dan pengambilan makanan perlu lebih diberi perhatian, bakal ibu juga perlu ada senarai perkara yang wajib di trimester akhir (ketiga) kehamilan. Apa perkara2 tersebut? Jom tengok. :).

Continue reading