Kebaikan set Vita C Dan Vita E

Bulan December: Kecantikan Dan Kesihatan Bermula Dari Dalaman

Promo Dec 14Bulan ni namanya bulan kecantikan. Sebab apa? sebab bulan ni Shaklee mengadakan promo set cantik dan sihat iaitu Vita C dan Vita E. Jom kita renew balik mana-mana record yang tak cantik tu, kemaskinikan beauty health budget, menguatkan sistem immuniti badan, mudahan aktiviti kita seharian lebih berkualiti.

 

 

Rata-rata pengguna Shaklee sangat happy bila dengar news ni. Ye lah, mana taknya Double Happiness buat kita semua yang consume Shaklee & bakal pengamal Supplemen Shaklee. Kecantikan dan Kesihatan subjek yang sentiasa menjadi bualan setiap Wanita juga Lelaki. ๐Ÿ˜… What’s for me, if I have this situation. What’s for me, if I want to have this look. dan macam-macam lagi soalan yang kerap saya dapat. Especially, kecantikan yang bermula dari dalaman.

Apa yang selalu saya kata, bukan badan kita sahaja yang perlukan makanan tau kulit kita pun perlukan makanan. Apa dia? Haa dengan pengambilan vitamin yang sesuai dengan anda. Dua Vitamin penting untuk Makanan kulit adalah Vitamin C & Vitamin E. Set Bulan ini, ia bertindak membantu melicinkan, melembutkan, melembabkan kulit secara semulajadi.

IMG_5571Secara ringkasnya saya terangkan , Vita-E bertindak untuk memperbaiki luka bekas jerawat dengan mudah dan cepat, dan sekaligus mengecutkan jerawat. ๐Ÿ˜€ Pudarkan parut, Melembapkan kulit, Membantu untuk kesihatan jantung dan Ia juga merupakan agen anti penuaan. Jadi kulit kita nampak lebih awet muda dan jelita! โคย  Bagi lelaki pula ia membantu meningkatkan kesuburan dengan menambah bilangan dan kualiti sperma sihat.ย  Klik untuk baca mengenai Set Kesuburanย Shakleeย  disini.

Vita-C Shaklee pula boleh membantu dalam pembentukan Collagen tubuh, Mengurangkan alergi, Memperbaiki simpton pendarahan seperti gusi berdarah dan ia juga boleh meningkatkan imun sistem badan dengan membantu sel darah putih melawan bakteria dan kuman Yeayy! dan sudah tentulah ianya merupakan vitamin untuk kecantikan kulit dan mencerahkan warna kulit. Kalau kita makan sebiji Vita C Shaklee ni khasiat dia sama dengan kita makan 8 buah oren. Woww Hebat kan shaklee ni.

 

Banyakkan kebaikannya. Dengan amalan yang betul, Kesan Sampingannya yg bakal kita perolehi adalah membantu kesihatan dalaman bertambah baik dari segi:

  • Immuniti badan
  • kesihatan jantung
  • kasih sayang suami isteri
  • kesuburan

PENGETAHUAN

Sebotol Vita-C boleh tahan sehingga 6 bulan, Kalau twinpack bermakna untuk setahun! Begitu juga dengan Vita-E, ada 120 biji untuk 4 bulan, dengan twinpack jadi bekalan untuk 8 bulan! wuish Lumayan.

TESTIMONI PENGGUNA SET INI.

testimoni after vit E

 

Testi Vita E(3)

Woww! Bestkan tengok mereka dia atas yang dah berjaya dengan set ini. Alhamdulillah, kalau niat kita betul dan Istiqamah dengan apa yang kita buat Insyaallah kiata akan dapat apa yang kita nak. Pengambilan supplemen pun perlu istiqamah tau. Kalau tak, tak dapat lah menolong. Kan? Berminat dengan Set HEBAT NI? Jom! Konsultasi dan cara pengambilan yang betul akan diberikan beserta dengan produk hanya untuk pelanggan di NutrisiAddeen. ๐Ÿ˜€ Diskaun istimewa menanti anda tau! . Tunggu apa lagi? Belian Jimat Hanya di Shaklee in December 2014

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s