rahsia muka bersih dengan Set Shaklee

Rahsia muka tidak berjerawat, bersih Dan Cerdik IQ

a testi marsya muka bersih sgtSalam, hari ni nak cerita pasal perubahan muka my daughter sorang ni. Sekarang pun dia masih lagi belajar dan sambil2 tu consume lah supplement ย yg mama dia bagi. ๐Ÿ™‚ because shaklee is the best kan.. yang dah cuba tu haaa tau lah kesan dan rahsia dia. Mungkin ia tidak memberi kesan yang terlalu cepat atau mendadak sbb shaklee NO-CHEMICAL so anda semua kena konsisten mengamalkannya Insyaallah shaklee will give you the best result. :). Kalau nak tau rahsia muka tidak berjerawatย  Jom!

 

 

 

 

Continue reading

mealshake

‘Mealshake’..Supplemen Untuk Anak Anda

poster mealshakeSalam Pengunjung setia Laman Nutrisiaddeen, Anda tahu bagaimana hendak menangani masalah2 seperti di gambar sebelah ini? Inshallah, Mealshake Shaklee mampu membantu anak2 anda yang tidak ada selera makan. Dalam artikel lepas, saya ada kongsi sedikit nutrisi2 yang diperlukan oleh anak anda. LIHAT SINI.

Continue reading