rahsia muka bersih dengan Set Shaklee

Rahsia muka tidak berjerawat, bersih Dan Cerdik IQ

a testi marsya muka bersih sgtSalam, hari ni nak cerita pasal perubahan muka my daughter sorang ni. Sekarang pun dia masih lagi belajar dan sambil2 tu consume lah supplement ย yg mama dia bagi. ๐Ÿ™‚ because shaklee is the best kan.. yang dah cuba tu haaa tau lah kesan dan rahsia dia. Mungkin ia tidak memberi kesan yang terlalu cepat atau mendadak sbb shaklee NO-CHEMICAL so anda semua kena konsisten mengamalkannya Insyaallah shaklee will give you the best result. :). Kalau nak tau rahsia muka tidak berjerawatย  Jom!

 

 

 

 

Continue reading

Atasi Asma Dengan Alfalfa Shaklee…

Selain daripada kita makan ubat yang doktor beri atau dibeli dimana2 farmasi. Cuba anda mengamalkan vitamin yang berasaskan semulajadi. Alhamdulillah jika kita tengok sudah banyak pengguna2 yang sudah mendapat kesan yang positif. Alfalfa Shaklee bukan sahaja untuk awet muda, kecut jerawat, sakit sendi, membantu dlm penyusuan malah……

Continue reading