Tips Memilih & Membeli Kasut Untuk Wanita…

Tips Memilih & Membeli Kasut Untuk Wanita…

 Fall-Wedge-Boots-and-BootieMemilih kasut pun memerlukan skill yang tinggi. Betul tak? Kita kena memilih kasut dari segi keselesaan dan juga kualiti kasut tu. Sebab kalau kita main beli je sebab cantik dan sebagainya tapi tak tahan lama pun tak guna juga kan. So, Jom tengok apa tipsnya. Check it out!

Continue reading

tips diet

Tips Menurunkan Berat Badan Dengan Sihat

Assalamualaikum semua !! Alhamdulillah bersyukur kepada Allah swt sebab kita semua masih diberi peluang untuk megimarahkan muka bumi ni dgn nikmat yg ade…oklah nk cerita sikit ni Semua orang pasti nak berat badan dan bentuk badan yang cantik. Tapi proses untuk menurunkan berat badan bukan senang tapi tak mustahil juga dengan syarat berdisiplin dan konsisten. Di sini saya nak kongsikan 4 TIPS UTAMA Untuk Menurunkan Berat Badan Dengan Sihat.

Continue reading

Nak Turunkan Berat Badan Secara Membakar Lemak? Apa Caranya..

Jika digabungkan dengan diet dan senaman asas yang baik, suplemen dan makanan tambahan bantu mempercepatkan usaha anda kurangkan berat badan. Tapi … pastikan anda tidak tertipu dengan gambar sebelum dan selepas.

Pil cepat kurus? Tak kira di mana dan harga, tiada pil ajaib yang boleh mengurangkan berat badan, bakar lemak tanpa gabungan pemakanan asas yang baik. Mustahil.

Continue reading