Masalah Gastrik

Masalah Gastrik Tiada Lagi

gastricMasalah gastrik? Kini tiada lagi dengan Set Shaklee.Alhamdullillah , walaupun Customer yang rasa lega, tetapi saya yang rasa terlebih lega sebab masalah gastrik mereka dah reda dan mereka sangat happy, kembali sihat dan boleh teruskan ibadah dan juga urusan harian dengan kesihatan yang baik.

 

 

Continue reading

Advertisements

Liang Pori Membesar

Tips Mengecilkan liang pori

StrawberrySo ladies and gentleman, liang pori yang besar membuatkan muka nampak tidak bersih dan comot. Nak jumpa orang pun malu , kalau nak pakai concealer pun mcm malas kan? So, saya nak kongsikan sedikit info2 yang berguna kepada anda. Check it outt! ๐Ÿ™‚

 

 

Continue reading

Shaklee segalanya online

Shaklee Segalanya Online ~ Lebih Mudah & Lebih Jimat

shop on9 mama shaklee

Yess! Alhamdulillah inilah Shaklee! Ini lah sebab saya jatuh cinta dengan Shaklee. Everything di hujung jari. WORK SMART and yet So EFFICIENT. Menjimatkan masa kan? Haa untuk ibu2 yang malas nak keluar rumah order or shopping produk shakleee ni, this is the best Online Bussiness for you kerana segalanya online. ๐Ÿ™‚ Kita main klik2 je. then esok lusa sampai lah barangnya dekat depan rumah.

Continue reading

rahsia muka bersih dengan Set Shaklee

Rahsia muka tidak berjerawat, bersih Dan Cerdik IQ

a testi marsya muka bersih sgtSalam, hari ni nak cerita pasal perubahan muka my daughter sorang ni. Sekarang pun dia masih lagi belajar dan sambil2 tu consume lah supplement ย yg mama dia bagi. ๐Ÿ™‚ because shaklee is the best kan.. yang dah cuba tu haaa tau lah kesan dan rahsia dia. Mungkin ia tidak memberi kesan yang terlalu cepat atau mendadak sbb shaklee NO-CHEMICAL so anda semua kena konsisten mengamalkannya Insyaallah shaklee will give you the best result. :). Kalau nak tau rahsia muka tidak berjerawatย  Jom!

 

 

 

 

Continue reading