Shaklee segalanya online

Shaklee Segalanya Online ~ Lebih Mudah & Lebih Jimat

shop on9 mama shaklee

Yess! Alhamdulillah inilah Shaklee! Ini lah sebab saya jatuh cinta dengan Shaklee. Everything di hujung jari. WORK SMART and yet So EFFICIENT. Menjimatkan masa kan? Haa untuk ibu2 yang malas nak keluar rumah order or shopping produk shakleee ni, this is the best Online Bussiness for you kerana segalanya online. 🙂 Kita main klik2 je. then esok lusa sampai lah barangnya dekat depan rumah.


For Men & Women Shopping is always Fun kan & sometimes boleh lupa kejap masalah2 jiwa raga and boleh jadi Mind Theraphy kan. :).. What I mean Shop What We Really Need ataupun untuk self  “RealRewards” ~ shopping yang tak patut sampai penuh rumah memanglah pembaziran kan.

Haa ini lah prinsip kami, ‘Pay at home and get at home’. Simple Yet Easy. I loikee <3. Sesuai utk ibu2 yang tidak ada masa nak keluar rumah gara2 nak jaga anak kan.

cod-imageDulu2 salah satu Shopping, Supplements lah memang my Favorite ~ jumpa Pharmacy kat Shopping Complex mesti masuk & can really spend time buat pemilihan. Sebab apa dan utk Siapa. Sebab dalam pemakanan harian ada je Vitamins & Mineral yang Missing in Action kann. Takkan lah anda semua nak sumbat and pulun semua buah-buah yang bervitamin kan dlm masa sehari. Haa tulah gunanya supplement defined as ‘add on’.

Nowadays, I’m glad my Shop time & energy bole guna untuk buat kerja2 yg lebih bermakna. Saya hanya perlu Click & Pay je ~ The next 2-3 hari Mr GDex dah senyum di Gate. ” Puan, barang Puan Order ye”. Bukan shoppkan untuk diri Sendiri & Keluarga sahaja malahan  untuk Kawan2 or sedara-mara sekali saya dapat buat sekali semua.

CLF - Olmstead Parks

Jadi, untuk ibu2 yang mencari business dari rumah yang mudah dan yang menerapkan nilai-nilai agama. Shaklee lah yang terbaik. Jom kita beramai-ramai membangunkan empayar Nutrisiaddeen supaya menjadi lebih besar dan sebuah empayar yang diberkati oleh Yang Maha Kuasa, Allah SWT.

Untuk pengetahuan anda bagi yang ingin berbisnes dalam empayar kami, kami banyak mendedahkan tentang nilai2 islam. Banyak ajaran2 telah diajar kepada kami kalau anda semua nak tahu :).  Amalan ini bukan untuk mencari bonus or harta semata2 tetapi adalah menjadi seorang hamba yang bertaqwa. Perbanyakkan sujud dan zikir2 harian.

In conclusion, untuk mendapat rezeki yang melimpah2 kenalah bertaqwa denganNya seperti yang saya sebut tadi. Seronok sangattt. Semakin kurang dosa kita semakin dekatlah relationship kita dengan Allah dan semakin mustajablah doa dan murah lah rezeki kita. Bila kita niat semuanya kerana Allah, Allah akan membantu kita. Insyaallah.

Jadi peringatan : Pilih lah upline (ketua) yang boleh mendorong anda bukan sahaja untuk duniawi tetapi akhirat juga.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s