Kebaikan Enfuselle Shaklee

Kenapa Enfuselle Shaklee Pilihan Setiap Wanita

 

flower womanWajah adalah anggota tubuh yang sangat berharga. Kita harus tahu cara merawat wajah berminyak kerana wajah merupakan perwakilan dari diri kita dan orang akan melihat baik atau tidak nya seseorang biasanya dilihat dari wajah. Untuk menjadi orang yang dipercaya orang atau supaya kita memiliki rasa percaya diri yang tinggi, tentu faktor wajah ini harus menjadi aset utama.

 

 

Continue reading

Advertisements

Tips Mencuci Muka

 Pembersihan Wajah Yang Betul Itu Penting

bigstock-Teenager-Problem-Skin-Care-W-10973117-500x333Perkara yang paling penting dalam penjagaan kulit kita adalah rutin pembersihan wajah. Jika dilakukan dengan betul, ia boleh menonjolkan seri wajah yang sihat. Jom tahu 10 perkara yang mungkin anda tidak pernah tahu tentang apa yang terbaik untuk kulit anda , cara cucian dan urutan sebenar.

 

 

 

Continue reading

Trimester Akhir kelahiran

Perkara Yang Wajib Di Trimester Akhir

trimester 3Haa… sebaik sahaja ibu hamil memasuki trimester akhir bermaksud semakin dekatlah saat-saat hendak melahirkan Si Comel. Waaa.. tak sabarnyaa :).  Ketika ini selain penjagaan kesihatan dan pengambilan makanan perlu lebih diberi perhatian, bakal ibu juga perlu ada senarai perkara yang wajib di trimester akhir (ketiga) kehamilan. Apa perkara2 tersebut? Jom tengok. :).

Continue reading

Tips Memilih & Membeli Kasut Untuk Wanita…

Tips Memilih & Membeli Kasut Untuk Wanita…

 Fall-Wedge-Boots-and-BootieMemilih kasut pun memerlukan skill yang tinggi. Betul tak? Kita kena memilih kasut dari segi keselesaan dan juga kualiti kasut tu. Sebab kalau kita main beli je sebab cantik dan sebagainya tapi tak tahan lama pun tak guna juga kan. So, Jom tengok apa tipsnya. Check it out!

Continue reading

Nutrisi Untuk Anak Sihat

Nutrisi Penting Untuk Kesihatan Anak

Kanak-kanak yang sedang membesar memerlukan nutrien penting bagi membantu tumbesaran yang sihat dan cergas. Jangan abaikan dan memandang remeh temeh terhadap nutrien berikut agar anak anda tidak tergolong dalam kelompok kanak-kanak yang tidak sihat.

Continue reading