Lemah Daya Ingatan & Minda Tak Fokus

Rahsia omega guard dan lecithin.

awoman-with-headacheSalam semua, topik harini tentang bagaimana Lecithin dan Omega membantu untuk minda dan daya ingatan supaya kuat dan mudah ingat. Memang tidak dapat dinafikan manusia sering lupa dan agak lambat untuk menerima respon. Lagi-lagi kalau umur dah meningkat. Itu bermakna otak kita kekurangan Omega 3 dan akan membuat sel saraf di otak kekurangan energi untuk proses perkembangan otak sehingga dapat mengganggu kerja dan fungsi otak seperti hilangnya daya ingatan dan penurunan fungsi otak lainnya secara drastis.

 

Continue reading

Advertisements

Liang Pori Membesar

Tips Mengecilkan liang pori

StrawberrySo ladies and gentleman, liang pori yang besar membuatkan muka nampak tidak bersih dan comot. Nak jumpa orang pun malu , kalau nak pakai concealer pun mcm malas kan? So, saya nak kongsikan sedikit info2 yang berguna kepada anda. Check it outt! ๐Ÿ™‚

 

 

Continue reading

Shaklee segalanya online

Shaklee Segalanya Online ~ Lebih Mudah & Lebih Jimat

shop on9 mama shaklee

Yess! Alhamdulillah inilah Shaklee! Ini lah sebab saya jatuh cinta dengan Shaklee. Everything di hujung jari. WORK SMART and yet So EFFICIENT. Menjimatkan masa kan? Haa untuk ibu2 yang malas nak keluar rumah order or shopping produk shakleee ni, this is the best Online Bussiness for you kerana segalanya online. ๐Ÿ™‚ Kita main klik2 je. then esok lusa sampai lah barangnya dekat depan rumah.

Continue reading

rahsia muka bersih dengan Set Shaklee

Rahsia muka tidak berjerawat, bersih Dan Cerdik IQ

a testi marsya muka bersih sgtSalam, hari ni nak cerita pasal perubahan muka my daughter sorang ni. Sekarang pun dia masih lagi belajar dan sambil2 tu consume lah supplement ย yg mama dia bagi. ๐Ÿ™‚ because shaklee is the best kan.. yang dah cuba tu haaa tau lah kesan dan rahsia dia. Mungkin ia tidak memberi kesan yang terlalu cepat atau mendadak sbb shaklee NO-CHEMICAL so anda semua kena konsisten mengamalkannya Insyaallah shaklee will give you the best result. :). Kalau nak tau rahsia muka tidak berjerawatย  Jom!

 

 

 

 

Continue reading

Trimester Akhir kelahiran

Perkara Yang Wajib Di Trimester Akhir

trimester 3Haa… sebaik sahaja ibu hamil memasuki trimester akhir bermaksud semakin dekatlah saat-saat hendak melahirkan Si Comel. Waaa.. tak sabarnyaa :). ย Ketika ini selain penjagaan kesihatan dan pengambilan makanan perlu lebih diberi perhatian, bakal ibu juga perlu ada senarai perkara yang wajib di trimester akhir (ketiga) kehamilan. Apa perkara2 tersebut? Jom tengok. :).

Continue reading

Tips Memilih & Membeli Kasut Untuk Wanita…

Tips Memilih & Membeli Kasut Untuk Wanita…

ย Fall-Wedge-Boots-and-BootieMemilih kasut pun memerlukan skill yang tinggi. Betul tak? Kita kena memilih kasut dari segi keselesaan dan juga kualiti kasut tu. Sebab kalau kita main beli je sebab cantik dan sebagainya tapi tak tahan lama pun tak guna juga kan. So, Jom tengok apa tipsnya. Check it out!

Continue reading