Cara-cara makan jus anonna

Salah Satu Cara Untuk Makan Jus Anonna Anda

11043044_921930467852361_689969580885984573_n‘Icy Cool ~ One Way To Have Your Supplement’..Friends, sesiapa yang susah sangat nak telan, sebab sindrom takut “ubat”, for a first timer, sekali-sekala jom kita buat ice-cream Anonna.😅 Nyaman Di Tekak, Aman di Perut. Lebih-lebih lagi cuaca panas sekarang ni. Jom bagi sistem imuniti tubuh badan kita nutrisi terbaik untuknya.

😅Hasil Creativity Puan Siti Asyraf . Salah satu effect khasiatnya adalah (with Vit B & Vit C in it) it makes you calm, happier when you are healthy, productive, your mind works better, creativity gets in. Yess!! Thats it!!

Screen Shot 2015-03-17 at 5.33.48 PM.png

Alhamdulillah :). Haa nampak tak masing2 dah pm dah. Sekarang ni dah banyak dah produk2 yang diperbuat daripada bahan natural semulajadi. Kalau dulu kan zaman2 kita kecik2 dulu, duduk kampung memang banyaklah ulam2 yang kita boleh consume kan. Tapi sekarang semua dah beralih ke dunia moden. Jadi kita perlukan supplemen yang sesuai dengan aktiviti seharian kita.

Ada yang dah merasa kesan yang positif mereka terus Repeat Order, ada yang baru tahu ” Ooh! inilah yang saya cari selama ni”, ada yang baru nak berjinak-jinak dengan Supplement Kesihatan & Kecantikan. Makna kata bila2 masa pun sesuai nak mula. Tetapi lagi CEPAT lagi la BAGUS. TERBAIK sekali- ia mesti ada dalam setiap Peti Ais. Lagi sejuk lagi sedap.11046604_919044774807597_4791275657029331353_n

Yang boleh membantu dari segi:

  • badan sentiasa cergas, tidak lesu
  • sentiasa berenergi untuk melakukan tugas.
  • terlindung daripada penyakit berjangkit seperti selesema, demam, batuk and so on.

So, jus anonna ni memang patut anda spare kan dkt rumah sebab ia boleh digunakan sebagai Emergency NATURAL Healing. Kadang-kala akan ada pertanyaan yang akan ditimbulkan “Kenapa saya perlu menggunakan produk semulajadi?” Jika ditanya begitu, jawapannya cukup mudah, setiap hari kita sentiasa berhadapan dengan pelbagai jenis bahan kimia dan badan kita menyerap semua bahan-bahan yang merbahaya tersebut. Oleh sebab itulah kita perlu sedaya-upaya untuk mengelakkan menggunakan produk  yang menggunakan bahan kimia bagi mengelakkan ia menyerap masuk ke dalam badan kita.

Come On! Make Your Order Now. 😀

“You have just made a right decision to take care of your health & beauty through a Brand that you can trust ~ It is SAFE‬, NATURAL‬ and EFFECTIVE, InsyaAllah.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s