mealshake

‘Mealshake’..Supplemen Untuk Anak Anda

poster mealshakeSalam Pengunjung setia Laman Nutrisiaddeen, Anda tahu bagaimana hendak menangani masalah2 seperti di gambar sebelah ini? Inshallah, Mealshake Shaklee mampu membantu anak2 anda yang tidak ada selera makan. Dalam artikel lepas, saya ada kongsi sedikit nutrisi2 yang diperlukan oleh anak anda. LIHAT SINI.

Mealshakee ini bukan sahaja untuk kanak-kanak malah sesuai untuk semua golongan seperti ibu menyusu , ibu mengandung dan individu yang ingin bentuk badan normal dan boleh untuk penambahan berat badan.

Kalsium, Vitamin A, Zat besi, Serat Dan Vitamin C boleh juga di dapati dari makanan seharian tetapi cukupkah untuk mendapatkan hasil yang optimum. Jadi, I Canister Mealshake juga sudah cukup untuk cover menyeluruh. Jom lihat apa kebaikan Mealshake Shaklee ini

7 Fakta Kebaikan Mealshake Untuk Anak Anda

  • Nutrisi Yang LENGKAP

Menyediakan 24 jenis A-Z , mineral dan ‘Trace Mineral’. Kekurangan Trace mineral akan menyebabkan vitamin-vitamin yang dimakan tidak akan diserap dengan baik dan enzim tidak akan aktif. Ia juga mengandungi soya lecithin yang bertindak dengan vitamin larut lemak.

  • Membekalkan NUTRIEN utama kepada sel-sel

Mealshake kaya dengan protein (tidak mengandungi laktosa) membantu dalam membentuk kulit, kuku , rambut, darah, organ-organ ,sel-sel imunisasi dan sebagainya.

  • Membantu dalam PEMULIHAN kulit

Mengandungi B-Complex, iron ,copper yang juga untuk pembentukan sel darah merah yang sihat dan akan meningkatkan warna kulit.

  • Penting untuk TUMBESARAN

Mengandungi asid folik, biotin dan juga kaya dengan vitamin dan magnesium yang amat diperlukan oleh kanak,kanak untuk membina sel-sel  dan tulang untuk proses membesar.

  • Bertindak sebagai ANTI-OKSIDA

Mengandungi vitamin A,C,E ,Zink dan Selenium yang merupakan komponen anti-oksidan untuk anti penuaan. Kanak-kanak juga sering terdedah dengan radikal yang boleh melemahkan sel-sel badan.

  • Rasa yang enak dan sedap

Minuman yang enak dengan fruktosa semulajadi; Penambahan nutrien yang perlu oleh badan. Tidak mengandungi perisa tiruan dan gula tiruan. Berperisa seperti vanilla dan boleh dicampurkan dengan minuman kegemaran anak anda.

  • Proses DETOKS

Kaya dengan serat dan boleh menyingkirkan lemak berlebihan dan bahan buangan (old faeces) daripada kolon dan perut.
(Sesuai untuk kanak-kanak yang mempunyai masalah sembelit dan selalu berhadapan dengannya)

Mengapa Mealshake menjadi kesukaan Kanak-kanak.

Ia berbeza dengan vitamin boleh telan atau hisap. Mealshake menyediakan multivitamin yang lengkap dan beserta protein dan serat yang cukup untuk kanak-kanak. Multivitamin yang cukup disediakan dalam jenis serbuk.

Perisanya juga amat lazat apabila dicampur dengan minumana kegemaran anak anda. Bau French Vanilla yang sangat wangi.

TESTIMONI:

+Asma Dah Reda Selepas consume mealshakes.

testimoni mealshake asma

+Berat naik dengan mealshake tak sampai 2 minggu.

testi meal shake tak demam

Alhamdulillah itulah kesan2 daripada pengguna mealshake. Tidak mustahil untuk mendapat kesan positif seperti di atas jika anda disiplin dan konsisten dengan cara anda makan shaklee.

Berminat? Hubungi saya untuk konsultasi PERCUMA dan DISKAUN HEBAT. Anda juga akan diberi jadual pengambilan yang betul dan tips EKSKLUSIF dari saya.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s